TJAŠA.

Sem neumorna borka za otroke. Borka za srečne otroke. Skozi svojo kariero in pridobivanje znanja,  čutim v sebi, da je moje poslanstvo ohraniti svet srečnejši in prijaznejši. Skoz vas starše v vaše otroke.
Otroci te lastnosti imajo, dokler moč starševskih vzorcev tega ne potepta. Ni fer. Ni.

Že kot majhna deklica, sem bila nora na dojenčke. Neskončno ur sem se preigrala z mojimi lutkami dojenčki, jih preoblačila, hranila, preoblačila posteljnino od zibke. Če se nisem igrala z vrstniki kje zunaj, sem se z mojimi dojenčki v sobi.
Celo otroštvo in mladost sem oboževala trgovine za dojenčke, z oblekicami, opremo,...Mama je morala z mano hoditi po teh trgovinah, da sem si napasla oči.
Kot 11 letna deklica sem že za za kakšno uro ali dve čuvala sosedovega dojenčka, ga previjala, problačila, se igrala z njim. Nekaj me je že takrat vleklo k dojenčkom, otrokom.

Nek čut za skrb ljudi je bil v meni. Formalno izobrazbo sem končala kot farmacevtka. Kasneje sem si pridobila še diplome za TUI-na maserko,klasično in športno maserko. Iz farmacevtke v maserko. Spet skrb za ljudi. V času svoje nosečnosti, pa sem iskala, če obstaja kje prav masaža za dojenčke.In začelo se je. Najprej sem najdla literaturo, da sem lahko svojega dojenčka masirala, kmalu za tem sem se odpravila na šolanje v London, kjer sem si prodobila znanje iz spodbujanja stika- dotika starši- dojenček. Več let sem delala in se šolala na področju spodbujanja optimalnega razvoja dojenčkov in otrok.

Vmes je prišel čas, za lasten reset. Reset vzorcev, prepričanj in prepovedi, ki so mi jih vcepili, kot otroku, kot mladostnici. Veliko, kar me je oviralo pri zavedanju, kako veliko imam za vas. Veliko dela na sebi, osebnostne rasti. Še danes sem v procesu. Vedno bolj sensibilna za čutenje dojenčkov in otrok z vedno več znanja dati vam, starši. Postopoma sem spet prebudila srečnega otroka v sebi. Bila sem srečen otrok, do nekega dne. Potem sem se izgubila. Danes sem zopet srečna. Zgublja se človeštvo, svet ni srečen, otroci pa si zaslužijo ostati srečni. In tudi tisti otrok v vas, dragi starši. Lahko je srečen. Kot vidite, začaran krog.

Postala sem Parent's Life coach. Za mano je ogromno srečnih staršev in otrok. Njih, ki so se upali narediti korake in si prodobiti znanje, da so ohranili srečo, veselje, raziskovalnost, vztrajnost v svojih otrokih.
Edino to šteje.
Diham z vami. Jokam z vami. Smejem se z vami. Živim z vami.
Tukaj sem zato, da pomagam tudi vam. Si želite biti srečni in imeti srečne otroke?

Z ljubeznijo, Tjaša Kočevar
Parent's life coach

TOP