ŠEPETALKA STARŠEM

Obiski so na vašem domu ali kjer preživljate družinski čas. Več popoldnevov, v razmaku nekaj tednov, preživim z vami in opazujem vaše življenje in življenje vaših otrok. Poglobljeno se dotaknemo vaših ali otrokovih afektov, kako najti skupen jezik, kako znati umiriti situacije, kako ne popuščati oziroma popustiti ravno prav.

Povezujem vas v pravi smeri in vam 'šepetam' optimalne povezave, ki krepijo zdrav odnos med vami in otroki. Včasih težko za starše, včasih za otroke. Ni čarobnih besed, kot ne dejanj. Je razumevanje sebe in vzgoje otroka, če si želimo imeti pristen, avtoritativen in zdrav odnos z otrokom.

Naučimo se prepoznavati naše vzorce in prepoznavati zakaj otroci tako reagirajo. Zakaj jok, zakaj jeza, zakaj žalost, zakaj smeh. Vse to v enem loncu, vse to je OK. Druženje je igrivo z vmesnimi turbulencami.

V parih snidenjih se slika vzgoje in odnosov med starši in otroki znatno izboljša in preživljati začnete zares kvaliteten čas en z drugim ali vsi na enkrat.

Si predstavljate imeti mirne, razigrane, razumevajoče odnose v preživljanju skupnega časa. Si želite imeti kvalitetno in obenem vzgojno pravilno preživet čas z vašimi otroki?

TOP